Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

N. Montaña F.C. (1431787) - Julios Team (48567) » 241379173: T28/J14/IX

Liga 241379173 Información oficial sobre el partido 241379173 en Hattrick

12.12.2009 15:40:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 14 / IX.151 (60422)

N. Montaña F.C. Alineación oficial del equipo 'N. Montaña F.C.' en el partido 3 - 3 balompedica encinarejo Alineación oficial del equipo 'balompedica encinarejo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
N. Montaña F.C. Alineación oficial del equipo 'N. Montaña F.C.' en el partido 6 - 2 balompedica encinarejo Alineación oficial del equipo 'balompedica encinarejo' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,8 % 0,4 % 7,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

N. Montaña F.C.

Goles Goles

  • 120 Minuto 24 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Igor Kalmus al minut 24, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Montaña i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 109 Minuto 27 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys d'equip d'en Enrique Díaz de Quintana se'l miraven incrèduls quan aquest es va entrebancar ridículament, deixant la pilota a la mercè de Stephane Naugle que va anotar el 1 - 1 per a balompedica sense cap impediment.
  • 121 Minuto 68 (Gol por el centro): Al minut 68 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Pier Cesare Pedroni ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Montaña es posava per davant 2 a 1.
  • 133 Minuto 82 (Gol por la derecha): Montaña va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Pier Cesare Pedroni va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Enrique Díaz de Quintana de Montaña va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Erhart Heeke.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 85 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Pedro Barbat va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Silvio Chiodo.

balompedica encinarejo

Goles Goles

  • 151 Minuto 83 (Gol por el centro): Al minut 83 els aficionats de balompedica van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Rolf Anderson va anotar el 3 - 2 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 161 Minuto 86 (Gol por el centro): balompedica van aconseguir igualar el partit a 3 - 3 al minut 86, quan Marc Pujol va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Benjamin Gauthier, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 17 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Ghislain Pelloquin que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 270 Minuto 38 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a balompedica al minut 38, però el xut de Fredrik Hansson va topar amb la tanca defensiva.
  • 273 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Stephane Naugle va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Raúl Quinhones, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Benjamin Gauthier de balompedica va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 84, Marc Pujol de balompedica va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 23 (Lesión leve): balompedica va fer una substitució al minut 23. Grzegorz Czarzasty va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Meindert Vanderwal.
  • 094 Minuto 89 (Tirita (médico)): Marlo Kaeck es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.