Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bibidu (777451) - CD Elgorriaga Bidasoa (1372496) » 257083312: T29/J4/IV

Liga 257083312 Información oficial sobre el partido 257083312 en Hattrick

23.01.2010 14:00:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 4 / IV.33 (3456)

Tonikevicius MVP Alineación oficial del equipo 'Tonikevicius MVP' en el partido 3 - 0 BEYTON Alineación oficial del equipo 'BEYTON' en el partido
Adolfo Genís Llàcer (25') 1 - 0
Andreu Pellicer (27') 2 - 0
Andreu Pellicer (58') 3 - 0
Tonikevicius MVP Alineación oficial del equipo 'Tonikevicius MVP' en el partido 3 - 0 BEYTON Alineación oficial del equipo 'BEYTON' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Tonikevicius MVP Alineación oficial del equipo 'Tonikevicius MVP' en el partido 3 - 1 BEYTON Alineación oficial del equipo 'BEYTON' en el partido
Tiene un resultado normal 2.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,2 % 1,6 % 14,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tonikevicius MVP

Goles Goles

  • 122 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Sarunas contenien la respiració mentre en Adolfo Genís Llàcer s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 119 Minuto 27 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Andreu Pellicer va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 2 - 0 al minut 27.
  • 132 Minuto 58 (Gol por la izquierda): En Andreu Pellicer va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 51 (Ocasión de contra por la izquierda): El Sarunas va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 51, però en Diego Valverde va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 29 (Tarjeta roja directa): Al minut 29, Vicenç Mundo de Sarunas va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 84, Andreu Pellicer de Sarunas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 38 (Lesión leve): Sarunas va fer una substitució al minut 38. Bengt Balsby Thomsen va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Jorden Deferm.
  • 095 Minuto 80 (Lesión): Ilie Artenie no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Santiago Cabral.

BEYTON

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): BEYTON van seguir progressant per la banda dreta. Idrissa Badiatte va tenir la seva oportunitat al minut 28, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 252 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Torsten Müller-Hüwen ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 252 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Andy Zeppenfeld la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de BEYTON havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Koenmar Odewald.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 30 (Lesión): BEYTON es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Tobias Kyhlkvist no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Stojiljko Rusmir al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 33 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Fauzi bin Raja Shoib.