Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Villabotijo74 CF (1430346) - andluxa (1583409) » 257157967: T29/J5/VII

Liga 257157967 Información oficial sobre el partido 257157967 en Hattrick

30.01.2010 15:00:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 5 / VII.22 (38058)

F.C. CaNNaBiS Alineación oficial del equipo 'F.C. CaNNaBiS' en el partido 3 - 2 Sporting de perder Alineación oficial del equipo 'Sporting de perder' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
F.C. CaNNaBiS Alineación oficial del equipo 'F.C. CaNNaBiS' en el partido 2 - 3 Sporting de perder Alineación oficial del equipo 'Sporting de perder' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,8 % 18,7 % 55,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. CaNNaBiS

Goles Goles

  • 185 Minuto 50 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 50 minuts, el tirador de faltes del Porrito va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Adisak Pinsuwan, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 185 Minuto 60 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Sporting. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Avram Paraipan la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Porrito es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 1 arribava al minut 60.
  • 136 Minuto 63 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Pablo Rubio Adán encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Arnau Ballesté anotar per a Porrito el 3 - 1. Millor no veure'n la repetició.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Al minut 32, Nik Trupi arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): En Nik Trupi va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 209 Minuto 58 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Pablo Rubio Adán van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Nik Trupi a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Samuel Rivera de Porrito la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 30 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Stephen Trout probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

Sporting de perder

Goles Goles

  • 164 Minuto 54 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En José Margarido de Sporting va marcar de penal l'empat al minut 54.
  • 152 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Al minut 67, Sporting va reduir l'avantatge rival a 3 - 2, quan Pablo Rubio Adán va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 13 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Sporting van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Zefiro Massolino va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 273 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): En Dominik Dudzic va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 15 (Lesión): Davy Miot va sortir coix del terreny de joc, substituït per Ernesto Rosolen. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.