Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hijos del Caiman (1455162) - madrid12 (1415112) » 257168206: T29/J2/VII

Liga 257168206 Información oficial sobre el partido 257168206 en Hattrick

09.01.2010 15:00:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 2 / VII.205 (38241)

Xermade C.F. Alineación oficial del equipo 'Xermade C.F.' en el partido 2 - 1 real castellon CF Alineación oficial del equipo 'real castellon CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Xermade C.F. Alineación oficial del equipo 'Xermade C.F.' en el partido 4 - 1 real castellon CF Alineación oficial del equipo 'real castellon CF' en el partido
Tiene mala suerte 4.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,6 % 0,1 % 4,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Xermade C.F.

Goles Goles

  • 112 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Al minut 42, Pep Serra va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 123 Minuto 48 (Gol por la derecha): Passats 48 minuts, Thomas Kvarnstrand, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Xermade es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 32 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Torbjörn Bengtsson va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Thomas Kvarnstrand, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Xermade va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Torbjörn Bengtsson en un 1 contra 1 amb el porter Albert Cabueñas, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 213 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 41 minuts, en Dik Verwoert no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Pep Serra. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Al minut 82 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Jørn Balle Hansen de Xermade va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Dik Verwoert de Xermade va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en William Galeano.

real castellon CF

Goles Goles

  • 171 Minuto 40 (Gol por el centro): En Filip Jozić donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 40 el marcador reflectia el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 13 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de castellon van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Verner Mølgaard va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Filip Jozić va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Gerwazy Czarkowski, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 286 Minuto 34 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 34 minuts, el castellon va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 242 Minuto 80 (Ocasión de contra por la izquierda): castellon van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 80, però el xut de Knud Jannsen des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Andrey Tarasyuk de castellon es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Krzysztof Ciężkowski es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.