Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Biestables (797673) - FCCartagenaSad (1365938) » 257170049: T29/J1/VII

Liga 257170049 Información oficial sobre el partido 257170049 en Hattrick

02.01.2010 15:00:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 1 / VII.238 (38274)

Los Biestables Alineación oficial del equipo 'Los Biestables' en el partido 5 - 1 AtlRestauran Alineación oficial del equipo 'AtlRestauran' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Los Biestables Alineación oficial del equipo 'Los Biestables' en el partido 3 - 1 AtlRestauran Alineación oficial del equipo 'AtlRestauran' en el partido
Tiene suerte 3.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,2 % 0,1 % 2,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Biestables

Goles Goles

  • 123 Minuto 24 (Gol por la derecha): Passats 24 minuts, Mehmet Özgür Mutlukan, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Biestables es posava per davant!
  • 131 Minuto 27 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Biestables pel centre va donar un gran resultat: el gol de Álvaro Alcañiz va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 134 Minuto 39 (Gol de penalti): László Udvarácz va augmentar la diferència de Biestables a 3 - 0 des del punt de penal.
  • 132 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Biestables a 4 - 1. Mehmet Özgür Mutlukan va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 80 (Gol por la izquierda): En László Udvarácz va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Luciano Barraud va estar a punt de sentenciar el partit al minut 35, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Luciano Barraud va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gilles Lemarie de Biestables va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 23 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Dennis Roding va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Birima Senghor.
  • 095 Minuto 31 (Lesión): El jugador de Biestables Birima Senghor va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. János Gyepes va entrar en el seu lloc.

AtlRestauran

Goles Goles

  • 119 Minuto 76 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Enrico Westermann el va rematar Daan Denis amb un magnífic cop de cap que va suposar el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 16 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Frédéric Belorgey, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 285 Minuto 25 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de AtlRestauran la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Enrico Westermann de AtlRestauran la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Frédéric Belorgey de AtlRestauran va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Kazutoshi Uesugi de AtlRestauran amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.