Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pepotitoes c.f. (775706) - Mallorca Athl. (1432501) » 257195016: T29/J12/VII

Liga 257195016 Información oficial sobre el partido 257195016 en Hattrick

20.03.2010 15:00:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 12 / VII.683 (38719)

Pepotitoes c.f. Alineación oficial del equipo 'Pepotitoes c.f.' en el partido 1 - 0 Pellicer F.C. Alineación oficial del equipo 'Pellicer F.C.' en el partido
Qasim Al-Sharif (50') 1 - 0
Pepotitoes c.f. Alineación oficial del equipo 'Pepotitoes c.f.' en el partido 1 - 0 Pellicer F.C. Alineación oficial del equipo 'Pellicer F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Pepotitoes c.f. Alineación oficial del equipo 'Pepotitoes c.f.' en el partido 0 - 2 Pellicer F.C. Alineación oficial del equipo 'Pellicer F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,6 % 0,2 % 95,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pepotitoes c.f.

Goles Goles

  • 123 Minuto 50 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 50 gràcies a la jugada de Qasim Al-Sharif, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 26 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Pepotitoes van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 26 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Tonho Pacheco, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 243 Minuto 77 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Pepotitoes van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Jakob Debatty va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jakob Debatty es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Qasim Al-Sharif.
  • 512 Minuto 72 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Qasim Al-Sharif de Pepotitoes per doble groga al minut 72.

Pellicer F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Pietro Sardelli, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 24 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 25 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Nélson Lopes ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Pellicer va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Tino Ortiz Aspe va desviar el xut final de Angel Kovachev després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Vítor Fernandes de Pellicer, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 31, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 261 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Pellicer va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Pietro Sardelli es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.