Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La cucafera (1455883) - Lampreave F.c. (989639) » 257204227: T29/J6/VII

Liga 257204227 Información oficial sobre el partido 257204227 en Hattrick

06.02.2010 15:00:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 6 / VII.848 (38884)

la quinta del buitre_cm Alineación oficial del equipo 'la quinta del buitre_cm' en el partido 2 - 3 Movillas F.C Alineación oficial del equipo 'Movillas F.C' en el partido
0 - 1 Petru? Moculescu (2')
0 - 2 Salvador Sadurní (27')
Niklas Gullwald (36') 1 - 2
1 - 3 Petru? Moculescu (37')
Patrick Robben (64') 2 - 3
la quinta del buitre_cm Alineación oficial del equipo 'la quinta del buitre_cm' en el partido 2 - 3 Movillas F.C Alineación oficial del equipo 'Movillas F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
la quinta del buitre_cm Alineación oficial del equipo 'la quinta del buitre_cm' en el partido 5 - 2 Movillas F.C Alineación oficial del equipo 'Movillas F.C' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,4 % 0,6 % 10,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

la quinta del buitre_cm

Goles Goles

  • 185 Minuto 36 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 36 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de buitre_cm. A fi d'aconseguir el 1 - 2, van tocar-la en curt per tal que Niklas Gullwald xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 102 Minuto 64 (Gol por la izquierda): buitre_cm va reduir el marcador al minut 64 a 2 - 3 quan Patrick Robben va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Raphaël Hoarau va estar a punt de marcar al minut 23 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 212 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): En Patrick Robben va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 79, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Movillas F.C

Goles Goles

  • 173 Minuto 2 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Petruţ Moculescu va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 182 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Salvador Sadurní, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 184 Minuto 37 (Gol de penalti): Passaven 37 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Petruţ Moculescu va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 80 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Movillas va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a José Karanka, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Paul Phlipp Schwirkschlies de Movillas es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gerard Miró.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 57 (Tirita): Al minut 57 de partit, el jugador Víctor Olmedo Puig de Movillas es va lesionar lleugerament però va poder continuar.
  • 092 Minuto 82 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Niklas Robertsson, jugador de Movillas, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 82. Argider Atocha, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.