Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lampreave F.c. (989639) - Atletico Alcover (1433650) » 257204262: T29/J14/VII

Liga 257204262 Información oficial sobre el partido 257204262 en Hattrick

03.04.2010 15:00:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 14 / VII.848 (38884)

Movillas F.C Alineación oficial del equipo 'Movillas F.C' en el partido 0 - 2 Atletico Alcover Alineación oficial del equipo 'Atletico Alcover' en el partido
0 - 1 Julián Barro (33')
0 - 2 Jean-Christophe Josserand (88')
Movillas F.C Alineación oficial del equipo 'Movillas F.C' en el partido 0 - 2 Atletico Alcover Alineación oficial del equipo 'Atletico Alcover' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Movillas F.C Alineación oficial del equipo 'Movillas F.C' en el partido 1 - 2 Atletico Alcover Alineación oficial del equipo 'Atletico Alcover' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,1 % 20,5 % 53,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Movillas F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Movillas va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 8 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Víctor Olmedo Puig ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 86 (Tirita (médico)): Traianos Gkitonas va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Atletico Alcover

Goles Goles

  • 170 Minuto 33 (Gol de falta): Al minut 33 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Julián Barro va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 88 (Gol por el centro): Jean-Christophe Josserand de Atletico va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 88. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Leo Feigert de Atletico, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 30, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 281 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Julio Fuenzalida quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Mauro Salinas, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Al minut 72 Mauro Salinas va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Julio Fuenzalida, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 235 Minuto 87 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Mathieu Eloy va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 31, Lauri Kaurala de Atletico va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Horace Mason de Atletico amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 84 (Lesión leve): En Mathieu Eloy ocupà el lloc d'en Moritz Merzig al 84 minuts, dos minuts després que el jugador de Atletico quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.