Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Davenport V (434469) - Vaskinho F.C. (488244) » 257212921: T29/J9/VII

Liga 257212921 Información oficial sobre el partido 257212921 en Hattrick

27.02.2010 15:00:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 9 / VII.1003 (39039)

San Lorenzo United Alineación oficial del equipo 'San Lorenzo United' en el partido 1 - 4 almaes Alineación oficial del equipo 'almaes' en el partido
0 - 1 Francis Georgakakis (32')
Gabriel Cordeiro (39') 1 - 1
1 - 2 Eugenio Francini (64')
1 - 3 Eugenio Francini (71')
1 - 4 Eugenio Francini (86')
San Lorenzo United Alineación oficial del equipo 'San Lorenzo United' en el partido 1 - 4 almaes Alineación oficial del equipo 'almaes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
San Lorenzo United Alineación oficial del equipo 'San Lorenzo United' en el partido 0 - 1 almaes Alineación oficial del equipo 'almaes' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

San Lorenzo United

Goles Goles

  • 186 Minuto 39 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El Lorenzo va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Gabriel Cordeiro rematés de volea a la xarxa. El 1 - 1 pujava al marcador al minut 39.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Lorenzo va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Gabriel Cordeiro en un 1 contra 1 amb el porter Alberto Cenoz, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 72, Sébastien Isidore de Lorenzo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 37 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Matteo Brecchia, en lloc de córrer, relliscava.

almaes

Goles Goles

  • 171 Minuto 32 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 32, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Francis Georgakakis es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 171 Minuto 64 (Gol por el centro): Amb 64 minuts jugats, Eugenio Francini de almaes va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 184 Minuto 71 (Gol de penalti): almaes va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 1 - 3, quan Eugenio Francini va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 181 Minuto 86 (Gol por el centro): Eugenio Francini va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 86, i va fer pujar el 1 - 4 per a almaes.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 17 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Jochen Storbeck haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a almaes al minut 17.
  • 271 Minuto 21 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Francisco Maratos ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 283 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Dermot Elliot, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Dermot Elliot va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 283 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Després de 38 minuts, Francis Georgakakis va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Sergio Salcedo va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Al minut 69, el almaes va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Nahuel Zacarías s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Tor Westad va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Francisco Maratos de almaes va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.