Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Salmonetitos (989503) - Atlético Pernambucano (800888) » 257248040: T29/J10/VIII

Liga 257248040 Información oficial sobre el partido 257248040 en Hattrick

06.03.2010 15:10:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 10 / VIII.606 (54407)

FC Isla Bonita Alineación oficial del equipo 'FC Isla Bonita' en el partido 0 - 4 Cuadrilla de Sando Alineación oficial del equipo 'Cuadrilla de Sando' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
FC Isla Bonita Alineación oficial del equipo 'FC Isla Bonita' en el partido 0 - 8 Cuadrilla de Sando Alineación oficial del equipo 'Cuadrilla de Sando' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Isla Bonita

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 74 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Yordan Tachev haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Bonita al minut 74.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pere Pons de Bonita va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Cuadrilla de Sando

Goles Goles

  • 172 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Arslan Üz quedar desmarcat i marcar per a Cuadrilla al minut 39. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 182 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Enrico Pizzagalli, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 49 (Gol por el centro): Guillermo Figueroa de Cuadrilla va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 49. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 69 (Gol por el centro): Arslan Üz va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 69, i va fer pujar el 0 - 4 per a Cuadrilla.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): En Bonifacy Rosłoń va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Nizar Atre va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Salvador López Mata, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 282 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Ermanno Tecchio, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 42 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Cuadrilla va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Cuadrilla quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Truls Svendsen va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 280 Minuto 82 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 82 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Timo Žafran de Cuadrilla la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.