Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

san esteban cf. (800896) - palofumeke piña c.f. (1420506) » 257355958: T29/J11/IX

Liga 257355958 Información oficial sobre el partido 257355958 en Hattrick

13.03.2010 15:40:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 11 / IX.485 (60756)

Manolitow Club Alineación oficial del equipo 'Manolitow Club' en el partido 0 - 1 palofumeke piña c.f. Alineación oficial del equipo 'palofumeke piña c.f.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Manolitow Club Alineación oficial del equipo 'Manolitow Club' en el partido 1 - 1 palofumeke piña c.f. Alineación oficial del equipo 'palofumeke piña c.f.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,0 % 26,6 % 46,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Manolitow Club

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Al minut 7 es va veure una gran oportunitat per a Manolitow per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Ladislav Hejna, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 242 Minuto 34 (Ocasión de contra por la izquierda): El Manolitow va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 34, però en Adalberto Tabernero va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Manolitow per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 37, quan Patxi Sánchez Palanco va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Manolitow va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Adalberto Tabernero va sortir per sobre el travesser.
  • 223 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Manolitow va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Óscar De la Fuente en un 1 contra 1 amb el porter Laurindo Bing, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Ladislav Hejna va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Xinés Mondariz de Manolitow va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 81 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Xinés Mondariz de Manolitow es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 81.

palofumeke piña c.f.

Goles Goles

  • 172 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Al minut 85 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a palofumeke prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Javier Sarabia.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 27 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Abel Torres va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 27. En Vilnis Bagmets va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 273 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): En Vilnis Bagmets va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Miquel Pedret va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Sátiro Lamarca, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 39, Raúl Martínez de palofumeke va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Javier Sarabia de palofumeke es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 44 (Lesión leve): En Farshad Aghaei de palofumeke va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Miquel Pedret va prendre el seu rol al minut 44.
  • 091 Minuto 72 (Lesión leve): palofumeke va fer una substitució al minut 72. Julio Marinas va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Hugo Quesada.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 60 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Raúl Martínez. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.