Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lacrosse_ (48285) - Yumbaos c.f (1417104) » 257368334: T29/J11/IX

Liga 257368334 Información oficial sobre el partido 257368334 en Hattrick

13.03.2010 15:40:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 11 / IX.706 (60977)

pandilla de mataos Alineación oficial del equipo 'pandilla de mataos' en el partido 1 - 1 Lincoln Bichy Alineación oficial del equipo 'Lincoln Bichy' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
pandilla de mataos Alineación oficial del equipo 'pandilla de mataos' en el partido 0 - 2 Lincoln Bichy Alineación oficial del equipo 'Lincoln Bichy' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pandilla de mataos

Goles Goles

  • 138 Minuto 87 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Remeigio Aliberas arribés a peus de Klavs Heding, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Mataos el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 89 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Mataos van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Víctor Caulers va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 86 (Tirita): Era el minut 86 quan després d'una dura entrada, el jugador Víctor Caulers de Mataos s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 094 Minuto 89 (Tirita (médico)): Klavs Heding es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

Lincoln Bichy

Goles Goles

  • 185 Minuto 13 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Lincoln van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Quirico Montoto va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Després de 34 minuts, Luis Sigorraga va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Józef Boryczka va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 283 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Alfonso Núñez de Lincoln va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 62 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 272 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Atanas Lesidrenski va marcar al minut 88 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 89 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Vasco Couto Bueno s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 68 (Evento clima: sol, K.O. potente): En Enrique Rubio Escudero va patir amb la temperatura i no va poder jugar al seu ritme de joc habitual.