Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

TROPEZON CANTAVRO (490475) - salud y republica (437119) » 273296733: T30/J10/V

Liga 273296733 Información oficial sobre el partido 273296733 en Hattrick

26.06.2010 14:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 10 / V.14 (5527)

SQ Sports Alineación oficial del equipo 'SQ Sports' en el partido 3 - 1 salud y republica Alineación oficial del equipo 'salud y republica' en el partido
Jesper Daugaard (21') 1 - 0
Sergio Altamira (28') 2 - 0
2 - 1 Lenos Chalkenteros (69')
Sergio Altamira (88') 3 - 1
SQ Sports Alineación oficial del equipo 'SQ Sports' en el partido 3 - 1 salud y republica Alineación oficial del equipo 'salud y republica' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
SQ Sports Alineación oficial del equipo 'SQ Sports' en el partido 2 - 0 salud y republica Alineación oficial del equipo 'salud y republica' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,1 % 0,2 % 5,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SQ Sports

Goles Goles

  • 121 Minuto 21 (Gol por el centro): Al minut 21 els aficionats van embogir quan en Jesper Daugaard va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Sports.
  • 141 Minuto 28 (Gol de contra por el centro): Sports sabia com jugar al contraatac, i al minut 28, Sergio Altamira va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 2 - 0.
  • 131 Minuto 88 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Sports pel centre va donar un gran resultat: el gol de Sergio Altamira va posar el 3 - 1 al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 32, Magnis Zušmanis de Sports va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ismael Haitze de Sports va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 44 (Lesión leve): En Nasip Dinç ocupà el lloc d'en Ismael Haitze al 44 minuts, dos minuts després que el jugador de Sports quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 095 Minuto 86 (Lesión): Sports es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Usmar Schnupfhagn no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Manolo Gabea al camp.

salud y republica

Goles Goles

  • 135 Minuto 69 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Lenos Chalkenteros de republica va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 50 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Antonio Boó amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 285 Minuto 74 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del republica van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Jonas Norlund, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 260 Minuto 80 (Ocasión de falta): Amb 80 minuts jugats, els visitants quasi van empatar. Hugo Sánchez Morente va llençar una falta amb molt d'efecte, però la pilota es va estavellar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Raúl Dintén de republica la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Juan Madruga Martín.
  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 68, Lenos Chalkenteros de republica va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 512 Minuto 85 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Raúl Dintén se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.