Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Isvar FC (314862) - ohzi fc (315271) » 273297400: T30/J8/V

Liga 273297400 Información oficial sobre el partido 273297400 en Hattrick

12.06.2010 14:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 8 / V.26 (5539)

Costellades FC Alineación oficial del equipo 'Costellades FC' en el partido 2 - 3 F.C.Altorreal Alineación oficial del equipo 'F.C.Altorreal' en el partido
Renato Montinho (11') 1 - 0
1 - 1 Anthony Aumont (25')
Ante Dubinko (42') 2 - 1
2 - 2 Sebastián Pérez (50')
2 - 3 Julian Moser (75')
Costellades FC Alineación oficial del equipo 'Costellades FC' en el partido 2 - 3 F.C.Altorreal Alineación oficial del equipo 'F.C.Altorreal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Costellades FC Alineación oficial del equipo 'Costellades FC' en el partido 1 - 3 F.C.Altorreal Alineación oficial del equipo 'F.C.Altorreal' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,7 % 2,2 % 82,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Costellades FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 11 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del F.C.A.. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Renato Montinho la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Costellades es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 11.
  • 140 Minuto 42 (Gol de contra de falta): El contraatac de Costellades va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Ante Dubinko va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 2 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Radisav Ranković va estar a punt d'avançar els locals al minut 3 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): En Jaropełk Telichowski va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Costellades se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ante Dubinko de Costellades la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 78 (Tirita (médico)): Radisav Ranković va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Costellades estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

F.C.Altorreal

Goles Goles

  • 163 Minuto 25 (Gol por la derecha): El jugador visitant Anthony Aumont va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 25 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 162 Minuto 50 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Sebastián Pérez per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.
  • 171 Minuto 75 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Julian Moser que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 2 - 3 per a F.C.A..

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Sebastián Pérez va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Danilo Rodighiero, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 77 (Tarjeta roja directa): Al minut 77, Mathieu Galmiche de F.C.A. va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.