Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

HamstersKillers (1420624) - Rumonso Team (988211) » 273302556: T30/J10/V

Liga 273302556 Información oficial sobre el partido 273302556 en Hattrick

26.06.2010 14:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 10 / V.118 (5631)

HamstersKillers Alineación oficial del equipo 'HamstersKillers' en el partido 1 - 1 Escarabelladentes Alineación oficial del equipo 'Escarabelladentes' en el partido
0 - 1 Anders Ericsson (37')
Dániel Bagoly (53') 1 - 1
HamstersKillers Alineación oficial del equipo 'HamstersKillers' en el partido 1 - 1 Escarabelladentes Alineación oficial del equipo 'Escarabelladentes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
HamstersKillers Alineación oficial del equipo 'HamstersKillers' en el partido 3 - 1 Escarabelladentes Alineación oficial del equipo 'Escarabelladentes' en el partido
Tiene mala suerte 2.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,0 % 1,0 % 12,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

HamstersKillers

Goles Goles

  • 185 Minuto 53 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Dániel Bagoly, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Vitaly Valkovich va estar a punt d'acabar en gol al minut 31, però el porter visitant Ignasi Valldosera va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 211 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Vitaly Valkovich va estar a punt de marcar al minut 41 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 222 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): HamstersKillers va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Éric Lagarrigue va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Ignasi Valldosera.
  • 223 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Al minut 88, Vitaly Valkovich arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pau Rovira de HamstersKillers amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Laurentiu Bãdulescu de HamstersKillers va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Escarabelladentes

Goles Goles

  • 119 Minuto 37 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Manolo Sáez Íñiguez va treure un córner llarg cap al segon pal que en Anders Ericsson, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Alberto Canell va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 12, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Atanas Kolev va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 34 (Tirita (médico)): Imrich Tvrzický va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.
  • 091 Minuto 86 (Lesión leve): En Vidutis Židelis de Escarabelladentes va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Roy Sullivan va prendre el seu rol al minut 86.