Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fontanars FC (800471) - Dalamar F.C. (490061) » 273314595: T30/J10/VI

Liga 273314595 Información oficial sobre el partido 273314595 en Hattrick

26.06.2010 14:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 10 / VI.77 (14395)

Solares CF Alineación oficial del equipo 'Solares CF' en el partido 0 - 0 Dalamar F.C. Alineación oficial del equipo 'Dalamar F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Solares CF Alineación oficial del equipo 'Solares CF' en el partido 2 - 1 Dalamar F.C. Alineación oficial del equipo 'Dalamar F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 1.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
76,9 % 4,2 % 18,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Solares CF

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 9 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Konstantin Märk va poder marcar per a Solares en un servei de cantonada picat per en Sebastiano Provenzano quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 243 Minuto 34 (Ocasión de contra por la derecha): Adrien Fuzeau va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Solares que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 224 Minuto 51 (Ocasión de penalti): Solares es va veure beneficiat per la polèmica al minut 51, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Sebastiano Provenzano va relliscar al moment de fer el xut i el porter Biel Bellvehí no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 222 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Solares va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 82 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Klaus Rees ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 7 (Tirita): Al minut 7, Karsten van der Helm de Solares es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 095 Minuto 81 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Patrick Hasenhüttl va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Carl Johan Raun Sørensen.

Dalamar F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Dalamar que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Kalle Uski, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Viktor Dohnálek va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Patrick Hasenhüttl, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Frédéric Herman de Dalamar la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.