Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Nottingham Pries (778908) - Real VicToR (773334) » 273365821: T30/J5/VI

Liga 273365821 Información oficial sobre el partido 273365821 en Hattrick

22.05.2010 14:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 5 / VI.992 (15310)

U.D. PATAPALO Alineación oficial del equipo 'U.D. PATAPALO' en el partido 2 - 1 Real VicToR Alineación oficial del equipo 'Real VicToR' en el partido
Gheorghe Trifu (15') 1 - 0
1 - 1 Miroslav Churakov (72')
Karl-Heinz Buttke (82') 2 - 1
U.D. PATAPALO Alineación oficial del equipo 'U.D. PATAPALO' en el partido 2 - 1 Real VicToR Alineación oficial del equipo 'Real VicToR' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
U.D. PATAPALO Alineación oficial del equipo 'U.D. PATAPALO' en el partido 3 - 0 Real VicToR Alineación oficial del equipo 'Real VicToR' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,1 % 0,1 % 2,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D. PATAPALO

Goles Goles

  • 121 Minuto 15 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Gheorghe Trifu, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del PATAPALO se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 15.
  • 121 Minuto 82 (Gol por el centro): Karl-Heinz Buttke va donar a PATAPALO un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 3 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Artem Burimenko no va ser aprofitada per en Davide D'Antona que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 233 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): En Gheorghe Trifu es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Drejc Dvorančič una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 70, però una magnífica aturada de Hunor Bogár va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 27 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Alexander Tschurr, jugador de PATAPALO, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 27. Apostolis Saveris, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.
  • 091 Minuto 44 (Lesión leve): Mieczysław Matysiak de PATAPALO va abandonar el terreny de joc després de 44 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Karl-Heinz Buttke va entrar en el seu lloc.

Real VicToR

Goles Goles

  • 118 Minuto 72 (Gol evento especial córner peinado): En Massimo Caprioli entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al VicToR, un peu providencial d'en Miroslav Churakov va situar el 1-1 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 40, en un 1 contra 1 amb el porter, però Apostolis Saveris va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Massimo Caprioli des de l'esquerra.
  • 261 Minuto 42 (Ocasión por el centro): VicToR va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Pascal Trautvetter es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jack Mogensen es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 61 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Jack Mogensen va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.