Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC la rata (125540) - SIEMPREJUNTOS (1593446) » 273475457: T30/J2/VIII

Liga 273475457 Información oficial sobre el partido 273475457 en Hattrick

01.05.2010 15:10:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 2 / VIII.902 (54703)

Mohicano c.f. Alineación oficial del equipo 'Mohicano c.f.' en el partido 4 - 2 Baskonia F.C. Alineación oficial del equipo 'Baskonia F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Mohicano c.f. Alineación oficial del equipo 'Mohicano c.f.' en el partido 7 - 1 Baskonia F.C. Alineación oficial del equipo 'Baskonia F.C.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 7.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mohicano c.f.

Goles Goles

  • 113 Minuto 42 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Cai Blokhina de Mohicano va aconseguir igualar el partit al minut 42, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 121 Minuto 55 (Gol por el centro): Mohicano va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 55 Evans Tziovas va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 58 (Gol por la derecha): Mohicano va aconseguir el 3 - 1 quan Ramazan Salihoğlu va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 68 (Gol por la derecha): Mohicano va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Jani Tanhua va poder fer el 4 - 2 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Jani Tanhua de Mohicano va intentar batre la porteria rival al minut 31 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 211 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Óscar Grub hauria d'haver estat gol al minut 33 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Mohicano, l'equip va recuperar la pilota al minut 41 i va contraatacar. En Jani Tanhua va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Marc Subirana. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 31, Jorge Revenga Sánchez de Mohicano va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Baskonia F.C.

Goles Goles

  • 173 Minuto 9 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Fernando Galdón va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 152 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Al minut 66, Baskonia va reduir l'avantatge rival a 3 - 2, quan Fernando Galdón va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 37 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Óscar Grub no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Dany Dufrasne estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Aslan Niiniaho després de 40 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Hossein Nasser Habashneh va poder desviar-lo a córner.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 32 (Lesión): Xavier Bassa va sortir coix del terreny de joc, substituït per Fabrizio Ongaro. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.
  • 090 Minuto 43 (Tirita): Passats 43 minuts de joc, en Fernando Galdón de Baskonia va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.