Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sport del Bernesga B (1420853) - Cd txurdinaga (487726) » 273591723: T30/J4/IX

Liga 273591723 Información oficial sobre el partido 273591723 en Hattrick

15.05.2010 15:40:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 4 / IX.930 (61201)

Sport del Bernesga B Alineación oficial del equipo 'Sport del Bernesga B' en el partido 2 - 0 R.C Alfonso XII Alineación oficial del equipo 'R.C Alfonso XII' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sport del Bernesga B Alineación oficial del equipo 'Sport del Bernesga B' en el partido 2 - 0 R.C Alfonso XII Alineación oficial del equipo 'R.C Alfonso XII' en el partido
Tiene un resultado normal 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sport del Bernesga B

Goles Goles

  • 123 Minuto 47 (Gol por la derecha): Passats 47 minuts, Carlos Ciaurriz, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Bernesga es posava per davant!
  • 130 Minuto 62 (Gol de falta): Als 62 minuts, Carlos Ciaurriz va ampliar l'avantatge de Bernesga amb un 2 - 0 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Bernesga va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Thierry Seyler va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Ronny Grünewald.
  • 220 Minuto 26 (Ocasión de falta): En Carlos Ciaurriz es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 219 Minuto 53 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Sergey Bartsevich va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Carlos Ciaurriz, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Al minut 80, Carles Serralta gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Ronny Grünewald va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Siméon Berna de Bernesga va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 52, Juan Garategui de Bernesga va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 81 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Juan Garategui de Bernesga per doble groga al minut 81.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 27 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Carlos Ciaurriz no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.

R.C Alfonso XII

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 7 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Mattias Falmo després que el jugador de Alfonso li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 10 (Tirita): Al minut 10, Javier Ramos López de Alfonso es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 22 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Faustino Carqueja va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.