Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Barcelona Oeste (1435259) - Las Palmas U.D. (1372853) » 273722618: T30/J9/X

Liga 273722618 Información oficial sobre el partido 273722618 en Hattrick

19.06.2010 14:15:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 9 / X.1219 (166474)

FC Barcelona Oeste Alineación oficial del equipo 'FC Barcelona Oeste' en el partido 1 - 7 seleçao catalana Alineación oficial del equipo 'seleçao catalana' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
FC Barcelona Oeste Alineación oficial del equipo 'FC Barcelona Oeste' en el partido 1 - 4 seleçao catalana Alineación oficial del equipo 'seleçao catalana' en el partido
Tiene un resultado normal 1.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,2 % 0,3 % 92,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Barcelona Oeste

Goles Goles

  • 140 Minuto 28 (Gol de contra de falta): El porter de Barcelona va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Didi Bauer-Matesa va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 4!

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Didi Bauer-Matesa va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 63 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 16 (Tirita): Al minut 16, Ramon Artigues de Barcelona es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 091 Minuto 69 (Lesión leve): Barcelona va fer una substitució al minut 69. Josu Irles va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Iván Álvarez.

seleçao catalana

Goles Goles

  • 171 Minuto 14 (Gol por el centro): En Gonzalo Henríquez donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 14 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 118 Minuto 21 (Gol evento especial córner peinado): En Gonzalo Henríquez entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al catalana, un peu providencial d'en Miguel Orueta va situar el 0-2 al panell digital.
  • 183 Minuto 23 (Gol por la derecha): Al minut 23, catalana va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Joaquín Jiménez Terol, amb un xut sec des de la dreta.
  • 184 Minuto 26 (Gol de penalti): Al minut 26 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de catalana, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Ignacio Horna va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 4.
  • 185 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Guillermo Betoret, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 5 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 183 Minuto 76 (Gol por la derecha): Al minut 76, un xut de Jesús Santizo des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 6 i el públic s'enfadava.
  • 183 Minuto 77 (Gol por la derecha): Al 77 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a catalana augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Jesús Cachola es rifés el porter i marqués el 1 - 7.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 48 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de catalana va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Javier Román, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 282 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Miguel Orueta va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 57, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 32 (Evento clima: sol, OK técnico): Joaquín Jiménez Terol semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.