Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los ametralladoras (440404) - Gafes (307630) » 289336094: T31/J8/IV

Liga 289336094 Información oficial sobre el partido 289336094 en Hattrick

02.10.2010 14:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 8 / IV.6 (3429)

nakatomi team Alineación oficial del equipo 'nakatomi team' en el partido 3 - 1 Real Ardios Alineación oficial del equipo 'Real Ardios' en el partido
Martin Liveri? (40') 1 - 0
Martin Liveri? (41') 2 - 0
Sergio Cadena (81') 3 - 0
3 - 1 Fruela Tío Sánchez (84')
nakatomi team Alineación oficial del equipo 'nakatomi team' en el partido 3 - 1 Real Ardios Alineación oficial del equipo 'Real Ardios' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
nakatomi team Alineación oficial del equipo 'nakatomi team' en el partido 2 - 0 Real Ardios Alineación oficial del equipo 'Real Ardios' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

nakatomi team

Goles Goles

  • 116 Minuto 40 (Gol evento especial rápido + pase): Enrique Fernández Peñaranda va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Martin Liverić, que no va fallar i va marcar el 1 - 0.
  • 185 Minuto 41 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Ardios. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Martin Liverić la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del nakatomi es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 0 arribava al minut 41.
  • 133 Minuto 81 (Gol por la derecha): Sergio Cadena va incrementar l'avantatge de nakatomi amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): En Julián Estanga va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de nakatomi se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 215 Minuto 43 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Enrique Fernández Peñaranda que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 218 Minuto 44 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip nakatomi Rafael Sović quasi marca al minut 44 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Sergio Cadena l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Hadriano Rajoy una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 71, però una magnífica aturada de Pablo Macabeo va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Real Ardios

Goles Goles

  • 153 Minuto 84 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Ardios seguien lluitant fins al final. Al minut 84, fruit d'aquests esforços, Fruela Tío Sánchez va marcar el 3 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Es duien 24 minuts de partit jugats quan Fruela Tío Sánchez va estar a punt de posar per davant a Ardios amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Claudio Zafferri va impedir un gol cantat.
  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): Ardios van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 39, però el xut de Fruela Tío Sánchez des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 252 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Ardios va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 44, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Fruela Tío Sánchez.
  • 242 Minuto 72 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 72 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en 米 (Mi) 海衛 (Haiwei), però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 36, Óscar Aribau de Ardios va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): 米 (Mi) 海衛 (Haiwei) de Ardios va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.