Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UD Lurqa (777207) - rojos de avellanedaz (1332126) » 289353592: T31/J14/V

Liga 289353592 Información oficial sobre el partido 289353592 en Hattrick

13.11.2010 14:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 14 / V.254 (5769)

trezeguet Alineación oficial del equipo 'trezeguet' en el partido 1 - 0 atl los garres Alineación oficial del equipo 'atl los garres' en el partido
Vaggelis Amparis (12') 1 - 0
trezeguet Alineación oficial del equipo 'trezeguet' en el partido 1 - 0 atl los garres Alineación oficial del equipo 'atl los garres' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
trezeguet Alineación oficial del equipo 'trezeguet' en el partido 3 - 0 atl los garres Alineación oficial del equipo 'atl los garres' en el partido
Tiene mala suerte 2.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

trezeguet

Goles Goles

  • 121 Minuto 12 (Gol por el centro): Al minut 12 els aficionats van embogir quan en Vaggelis Amparis va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de trezeguet.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de António Prata al minut 21 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Yoan Gestin va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 33 quan Archibaldo Pattillo de trezeguet gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): El jugador local Yoan Gestin per poc que no incrementa el marcador al minut 36. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però António Prata va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 71 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que José Meza tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.

atl los garres

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Fitim Shundi quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 263 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Tzvika Harel va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): garres van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 37, però Yiorgos Gerasimidis va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 262 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): garres va estar a punt d'empatar al 59 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Stig Edman que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 242 Minuto 63 (Ocasión de contra por la izquierda): garres van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 63, però el xut de Octav Pantazi des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 263 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): El garres creava perill des de la dreta al minut 78, però en Zdzisław Czuliński, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Dani Aerden desviant la pilota a servei de cantonada.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 29 (Evento clima: sol, OK técnico): En Dani Aerden va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.