Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lolainos (800780) - Tigres San Antonio FC (1418783) » 289371253: T31/J5/VI

Liga 289371253 Información oficial sobre el partido 289371253 en Hattrick

11.09.2010 14:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 5 / VI.314 (14632)

Monstrúos Alineación oficial del equipo 'Monstrúos' en el partido 2 - 0 Xixarros C.F. Alineación oficial del equipo 'Xixarros C.F.' en el partido
Gürdal Pozam (8') 1 - 0
Juan Sergio Valdeón (81') 2 - 0
Monstrúos Alineación oficial del equipo 'Monstrúos' en el partido 2 - 0 Xixarros C.F. Alineación oficial del equipo 'Xixarros C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Monstrúos Alineación oficial del equipo 'Monstrúos' en el partido 2 - 2 Xixarros C.F. Alineación oficial del equipo 'Xixarros C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
37,3 % 34,4 % 28,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Monstrúos

Goles Goles

  • 121 Minuto 8 (Gol por el centro): Al minut 8 els aficionats van embogir quan en Gürdal Pozam va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Monstrúos.
  • 133 Minuto 81 (Gol por la derecha): Juan Sergio Valdeón va incrementar l'avantatge de Monstrúos amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 28 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Adam Knapek, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 233 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Tauragis Sirvidas va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): En Gürdal Pozam es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 215 Minuto 88 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Manuel Idoyeta va intentar anar-se'n per velocitat al minut 88 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Max Cadotte de Monstrúos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Xixarros C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 29 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 29 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Gerlando Bucciol, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 262 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Al minut 58 Uriël Van der Schueren va xutar a porteria des de la banda esquerra, però José María Azcano va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 263 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Eric Waardenburg sol davant la porteria al minut 77, però la seva rematada va ser molt fluixa.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Uriël Van der Schueren de Xixarros es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 096 Minuto 88 (Lesión (no subst.)): Xixarros sense la possibilitat de fer canvis, va jugar amb un jugador menys quan Vasyl Mahno no va poder acabar el partit.
  • Minuto 88 (Jugador de campo como portero): Un jugador de camp es va veure obligat a substituir el porter, i l'únic valent que es va oferir voluntari va ser Zacarías Isabela .