Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Albelda FC (435662) - Takamochis (1419026) » 289389328: T31/J2/VI

Liga 289389328 Información oficial sobre el partido 289389328 en Hattrick

21.08.2010 14:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 2 / VI.637 (14955)

Da Pimps Alineación oficial del equipo 'Da Pimps' en el partido 5 - 2 matadepera d'amunt Alineación oficial del equipo 'matadepera d'amunt' en el partido
0 - 1 Bartu Aydemir (25')
Tenzin Metz (30') 1 - 1
Jesús Casademunt (35') 2 - 1
Tenzin Metz (61') 3 - 1
3 - 2 Jérôme Leroy (75')
Fausto Ciullo (78') 4 - 2
Silvio Galiño (85') 5 - 2
Da Pimps Alineación oficial del equipo 'Da Pimps' en el partido 5 - 2 matadepera d'amunt Alineación oficial del equipo 'matadepera d'amunt' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Da Pimps Alineación oficial del equipo 'Da Pimps' en el partido 3 - 0 matadepera d'amunt Alineación oficial del equipo 'matadepera d'amunt' en el partido
Tiene suerte 2.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Da Pimps

Goles Goles

  • 138 Minuto 30 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de 邵 (Shao) 静强 (Jingqiang) la va rematar Tenzin Metz amb una magnífica volea que va fer pujar per a Dapimps el 1 - 1.
  • 121 Minuto 35 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Jesús Casademunt, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Dapimps se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 35.
  • 131 Minuto 61 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Dapimps va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Tenzin Metz progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 185 Minuto 78 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Fausto Ciullo, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 4 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): Al minut 85 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Silvio Galiño, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 2 per a Dapimps.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Dapimps va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Mati Karo en un 1 contra 1 amb el porter Áron Szemelyácz, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Héctor Sacristan Roy va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En Zlatko Krústev va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Dapimps se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Silvio Galiño, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 83 (Tirita (médico)): Milan Šašić va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

matadepera d'amunt

Goles Goles

  • 173 Minuto 25 (Gol por la derecha): El jugador de matadepera Bartu Aydemir va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 25 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 152 Minuto 75 (Gol por la izquierda): El 3 - 2 el va apuntar al seu compte particular Jérôme Leroy de matadepera després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 34 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Albert Vilamitjà va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Battista Ripanti aquest no va estar a l'altura.
  • 252 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Al minut 87 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Albert Moliner la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de matadepera havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rahib Qafarzadə de matadepera amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Bryan Clément de matadepera la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 61 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Jérôme Leroy tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.