Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mirmoj (797288) - Unión Deportiva Montserrat Igualada (1365186) » 289457531: T31/J14/VII

Liga 289457531 Información oficial sobre el partido 289457531 en Hattrick

13.11.2010 15:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 14 / VII.830 (38866)

Waxy Man FC Alineación oficial del equipo 'Waxy Man FC' en el partido 4 - 1 animal selection Alineación oficial del equipo 'animal selection' en el partido
Josef Gallmann (14') 1 - 0
Kevin Burckhardt (36') 2 - 0
2 - 1 Alfonso Garcés (38')
Kenneth Lastikka (54') 3 - 1
Jyrki Yli-Panula (64') 4 - 1
Waxy Man FC Alineación oficial del equipo 'Waxy Man FC' en el partido 4 - 1 animal selection Alineación oficial del equipo 'animal selection' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Waxy Man FC Alineación oficial del equipo 'Waxy Man FC' en el partido 4 - 0 animal selection Alineación oficial del equipo 'animal selection' en el partido
Tiene un resultado normal 4.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Waxy Man FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 14 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Waxy van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Josef Gallmann va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 134 Minuto 36 (Gol de penalti): Kevin Burckhardt va augmentar la diferència de Waxy a 2 - 0 des del punt de penal.
  • 132 Minuto 54 (Gol por la izquierda): En Kenneth Lastikka de Waxy va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.
  • 132 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Al minut 64, Waxy va aconseguir el 4 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Jyrki Yli-Panula, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 17 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Gianni Cherchi va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): El jugador local Gianni Cherchi per poc que no incrementa el marcador al minut 44. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Ulrich Nienhüsen va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Al minut 52, Wilmar van den Ouden gairebé va marcar per a Waxy des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Kevin Burckhardt de Waxy la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Teodor Buhl es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jyrki Yli-Panula de Waxy amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 68 (Tirita): Passats 68 minuts de joc, en Kenneth Lastikka de Waxy va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

animal selection

Goles Goles

  • 151 Minuto 38 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 38 del partit, anotant el 2 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Alfonso Garcés.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Daniel Aguilar ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 252 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Al minut 70 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Zvulun Kolosov la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Jambo havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 42 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Mats Kleiven, jugador de Jambo, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 42. Fausto Cogliati, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.
  • 091 Minuto 58 (Lesión leve): Alfonso Garcés de Jambo va abandonar el terreny de joc després de 58 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Alejandro Castellauli va entrar en el seu lloc.