Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Julios Team (48567) - Alquería C.F. (1586330) » 289483536: T31/J6/VIII

Liga 289483536 Información oficial sobre el partido 289483536 en Hattrick

18.09.2010 15:10:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 6 / VIII.271 (54072)

balompedica encinarejo Alineación oficial del equipo 'balompedica encinarejo' en el partido 2 - 6 atletico de homer Alineación oficial del equipo 'atletico de homer' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
balompedica encinarejo Alineación oficial del equipo 'balompedica encinarejo' en el partido 0 - 2 atletico de homer Alineación oficial del equipo 'atletico de homer' en el partido
Tiene suerte 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

balompedica encinarejo

Goles Goles

  • 115 Minuto 66 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Daniel Concabella no va poder aturar Dan Holhall de balompedica, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 66 el 1 - 4.
  • 101 Minuto 79 (Gol por el centro): El balompedica no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Fredrik Hansson es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 2 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 29 (Ocasión de contra por la izquierda): balompedica van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 29, però Marc Pujol va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 202 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Stephane Naugle va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 34 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 243 Minuto 60 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de balompedica van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Sebastián Oliva va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 21, Strzeżysław Brzeziński de balompedica va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Marc Pujol de balompedica amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 83 (Tirita (médico)): Semblava que Dan Holhall s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.

atletico de homer

Goles Goles

  • 170 Minuto 2 (Gol de falta): Al minut 2 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Marco Corrado va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 0 - 1.
  • 180 Minuto 17 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Marco Corrado de atletico va entrar per l'escaire. El marcador es posava 0 - 2 per als visitants al minut 17.
  • 183 Minuto 35 (Gol por la derecha): Al 35 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a atletico augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Elchanan Talpaz es rifés el porter i marqués el 0 - 3.
  • 183 Minuto 37 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 37, atletico va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Jovan Raičević.
  • 183 Minuto 68 (Gol por la derecha): Al minut 68, un xut de Hugues Saez des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 5 i el públic s'enfadava.
  • 183 Minuto 87 (Gol por la derecha): Omar Daw va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 2 - 6 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Emiliano Faverau, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 59 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. atletico va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 285 Minuto 81 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del atletico van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Daniel Concabella, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Elchanan Talpaz.