Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Z y P (990812) - chamarilero (1365718) » 289557304: T31/J9/VIII

Liga 289557304 Información oficial sobre el partido 289557304 en Hattrick

09.10.2010 15:15:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 9 / VIII.1588 (179131)

Sparta Serval c.f Alineación oficial del equipo 'Sparta Serval c.f' en el partido 3 - 1 DEPORTIVO NUNCA MAIS Alineación oficial del equipo 'DEPORTIVO NUNCA MAIS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sparta Serval c.f Alineación oficial del equipo 'Sparta Serval c.f' en el partido 1 - 1 DEPORTIVO NUNCA MAIS Alineación oficial del equipo 'DEPORTIVO NUNCA MAIS' en el partido
Tiene suerte 1.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,7 % 37,4 % 31,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sparta Serval c.f

Goles Goles

  • 123 Minuto 20 (Gol por la derecha): Passats 20 minuts, Daniel Bergskär, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Sparta es posava per davant!
  • 133 Minuto 28 (Gol por la derecha): Sparta va aconseguir el 2 - 0 quan Angelomaria Del Gaudio va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 134 Minuto 48 (Gol de penalti): Als 48 minuts de joc, els nois de Sparta van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Danilo Arce Janariz augmentant l'avantatge per als locals: 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Al minut 30 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Felipe Roldán Rendon de Sparta va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 241 Minuto 75 (Ocasión de contra por el centro): En Jarmo Vainio va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 236 Minuto 89 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Camilo Pascual es va comportar com un juvenil al minut 89 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Felipe Roldán Rendon de Sparta es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Daniel Bergskär de Sparta amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 88 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Felipe Roldán Rendon va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

DEPORTIVO NUNCA MAIS

Goles Goles

  • 152 Minuto 77 (Gol por la izquierda): NUNCAMAIS va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 3 - 1 quan Sergio Parreño va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Serafim Paris quasi redueix la diferència al marcador al minut 88, però una gran estirada d'en Sami Hynynen va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 25 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 25 va fer que Jean Pierre Bosenmaier de NUNCAMAIS hagués d'abandonar el terreny de joc. Sergio Parreño va entrar al terreny de joc per suplir-lo.
  • 091 Minuto 67 (Lesión leve): NUNCAMAIS va fer una substitució al minut 67. Policarpio Topolansky va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Tanio Torres.
  • 095 Minuto 89 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Božidar Meden va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Alberto Suárez.