Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Saez Capdet (1417076) - Chachilerendi C.F. (801491) » 289594955: T31/J13/IX

Liga 289594955 Información oficial sobre el partido 289594955 en Hattrick

06.11.2010 15:40:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 13 / IX.212 (60483)

Larisima Alineación oficial del equipo 'Larisima' en el partido 3 - 3 El Chachilerendi C.F. Alineación oficial del equipo 'El Chachilerendi C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Larisima Alineación oficial del equipo 'Larisima' en el partido 2 - 2 El Chachilerendi C.F. Alineación oficial del equipo 'El Chachilerendi C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,8 % 35,6 % 35,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Larisima

Goles Goles

  • 185 Minuto 4 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Morgan Cipriani, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 116 Minuto 28 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Procopio Paccottelli sempre és una garantia. Al minut 28, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Morgan Cipriani marcar el 2 - 1 per al Larisima.
  • 124 Minuto 61 (Gol de penalti): Larisima va posar-se per davant 3 - 2 al minut 61, quan Procopio Paccottelli va llançar una pena màxima perfectament.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): En Gerónimo Verga va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 216 Minuto 62 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Morgan Cipriani va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Alejandro Pellicer, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 215 Minuto 88 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Morgan Cipriani que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 221 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Alejandro Pellicer! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 38 (Tirita (médico)): Morgan Cipriani va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Larisima estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 72 (Evento clima: sol, K.O. rápido): En Morgan Cipriani maleïa els dies de forta calor, perquè sabia que afectava al seu rendiment.

El Chachilerendi C.F.

Goles Goles

  • 162 Minuto 19 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 19, quan Hilario Herrera va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 163 Minuto 32 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 2 al minut 32 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Bernhard Kofler marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 161 Minuto 67 (Gol por el centro): Chachilerendi van aconseguir igualar el partit a 3 - 3 al minut 67, quan Ellert van Eerden va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 87 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Joaquín Moll ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Joaquín Moll de Chachilerendi va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 37, Takayuki Higashi de Chachilerendi va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 39 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Chachilerendi puguin veure en José Ramón Sánchez Morente jugant de nou; ja que al minut 39 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Jan Gröönstedt el va substituir sense tenir temps d'escalfar.