Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Satanàs Cor Petit (437077) - gato persa (491724) » 289641056: T31/J3/IX

Liga 289641056 Información oficial sobre el partido 289641056 en Hattrick

28.08.2010 15:45:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 3 / IX.1036 (176531)

GREEN HOUSE F.C. Alineación oficial del equipo 'GREEN HOUSE F.C.' en el partido 1 - 1 Mister's Terry's Alineación oficial del equipo 'Mister's Terry's' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
GREEN HOUSE F.C. Alineación oficial del equipo 'GREEN HOUSE F.C.' en el partido 2 - 1 Mister's Terry's Alineación oficial del equipo 'Mister's Terry's' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
46,9 % 26,2 % 26,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

GREEN HOUSE F.C.

Goles Goles

  • 113 Minuto 44 (Gol por la derecha): Al minut 44, GREEN aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Sergi Madaula va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 60 (Ocasión por el centro): En Edmund Siwczak del GREEN ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): GREEN va estar a punt de posar-se per davant al minut 68 però Jarl Lyst va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 81 (Ocasión por el centro): En Javier Hernández va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de GREEN se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Sergi Madaula va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 86 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Javier Hernández va estar a punt d'acabar en gol al minut 86, però el porter visitant Yiorgos Nikodimos va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Javier Hernández de GREEN es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 33 (Lesión leve): Dave Kolthoff de GREEN va abandonar el terreny de joc després de 33 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Antonio Rivera va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 35 (Lesión leve): En Crispiniano Roca de GREEN va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Adrian Svensson va prendre el seu rol al minut 35.

Mister's Terry's

Goles Goles

  • 171 Minuto 28 (Gol por el centro): Misters agafava avantatge al minut 28 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Marko Scherer amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Edward Scheven al minut 39, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 236 Minuto 42 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Xerxis Kavalekas es va comportar com un juvenil al minut 42 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 37 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Ciro Pambuffetti, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.
  • 302 Minuto 43 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Rein Hilgerink probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.