Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

villegas11 (1437708) - NoPotatos (311227) » 289644435: T31/J8/IX

Liga 289644435 Información oficial sobre el partido 289644435 en Hattrick

02.10.2010 15:45:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 8 / IX.1096 (176591)

Claverito Team Alineación oficial del equipo 'Claverito Team' en el partido 2 - 2 Princes of the universe Alineación oficial del equipo 'Princes of the universe' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Claverito Team Alineación oficial del equipo 'Claverito Team' en el partido 0 - 2 Princes of the universe Alineación oficial del equipo 'Princes of the universe' en el partido
Tiene suerte 0.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,4 % 0,3 % 92,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Claverito Team

Goles Goles

  • 124 Minuto 7 (Gol de penalti): Al minut 7 l'àrbitre va premiar Claverito amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Will Kusters va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 138 Minuto 61 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Roberto Provenzale la va rematar Witold Kiczura amb una magnífica volea que va fer pujar per a Claverito el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): En Ralph Domokos va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Princes of the universe

Goles Goles

  • 163 Minuto 8 (Gol por la derecha): Al minut 8 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Ephraim Bant que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 160 Minuto 77 (Gol de falta): Victor-Ionuţ Popescu va empatar per a universe, posant el marcador a 2 - 2, amb un magnífic xut de falta que va entrar per l'escaire.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del universe que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Maks Bračika, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Al minut 24, un refús desafortunat de Tomke Ortmayer, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Bruno Flynn no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 236 Minuto 70 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Dan Lind no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Pier Luigi Stumpo estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 261 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 71 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Maks Bračika va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 79, Dániel Gerzson de universe va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.