Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fc Porcinitos (489857) - Edoras C.F. (990131) » 289734222: T31/J12/X

Liga 289734222 Información oficial sobre el partido 289734222 en Hattrick

30.10.2010 14:10:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 12 / X.651 (96734)

Intrépidos Alineación oficial del equipo 'Intrépidos' en el partido 1 - 2 Edoras C.F. Alineación oficial del equipo 'Edoras C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Intrépidos Alineación oficial del equipo 'Intrépidos' en el partido 1 - 2 Edoras C.F. Alineación oficial del equipo 'Edoras C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,5 % 37,3 % 32,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Intrépidos

Goles Goles

  • 123 Minuto 68 (Gol por la derecha): Intrépidos s'avançava al marcador al minut 68, després d'un rebot que va caçar en Ludovic Vincent per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en José Alberto Peces! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 241 Minuto 55 (Ocasión de contra por el centro): En Laurín Ecay va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Hansjochem Bösmüller.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 32 (Lesión leve): En Ricard Granell ocupà el lloc d'en Jaime Gilete al 32 minuts, dos minuts després que el jugador de Intrépidos quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Edoras C.F.

Goles Goles

  • 115 Minuto 86 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Diego Cucurullo era molt més ràpid que el defensa Teemu Merilinna. Al minut 86, el jugador de Edoras va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 1 - 1.
  • 185 Minuto 87 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 87 minuts, el tirador de faltes del Edoras va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Diego Cucurullo, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 7 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Hansjochem Bösmüller va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 270 Minuto 34 (Ocasión de falta): Bruno Berggreen va xutar magistralment una falta al minut 34 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 240 Minuto 48 (Ocasión de contra de falta): Edoras va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Bruno Berggreen va anar a parar a les mans del porter.
  • 285 Minuto 54 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Jon-Ander Rubio Pérez, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 4 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Bruno Berggreen que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.
  • 302 Minuto 65 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Jon-Ander Rubio Pérez probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.