Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Pubilla Rage (1599145) - SiFo FC (437711) » 289791595: T31/J5/X

Liga 289791595 Información oficial sobre el partido 289791595 en Hattrick

11.09.2010 14:15:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 5 / X.1676 (166931)

idas Alineación oficial del equipo 'idas' en el partido 4 - 2 ZetaZooms Alineación oficial del equipo 'ZetaZooms' en el partido
idas Alineación oficial del equipo 'idas' en el partido 4 - 2 ZetaZooms Alineación oficial del equipo 'ZetaZooms' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
idas Alineación oficial del equipo 'idas' en el partido 2 - 1 ZetaZooms Alineación oficial del equipo 'ZetaZooms' en el partido
Tiene suerte 2.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,8 % 1,0 % 12,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

idas

Goles Goles

  • 124 Minuto 21 (Gol de penalti): idas va posar-se per davant 1 - 0 al minut 21, quan Jorge Alberto Valenzuela Trillo va llançar una pena màxima perfectament.
  • 133 Minuto 31 (Gol por la derecha): idas va aconseguir el 2 - 0 quan Jorge Alberto Valenzuela Trillo va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 59 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de idas pel centre va donar un gran resultat: el gol de Enrique Rubio Adán va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Al minut 64, idas va aconseguir el 4 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Xaime Chan, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 30 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Carlos Nieto estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Enrique Rubio Adán, als 30 minuts, va fallar per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jorge Alberto Valenzuela Trillo de idas es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 68 (Tirita (médico)): Enrique Rubio Adán va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de idas es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.
  • 095 Minuto 89 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Carlos Nieto va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Marcos Francisco Entriago.

ZetaZooms

Goles Goles

  • 118 Minuto 72 (Gol evento especial córner peinado): En Raúl Salazar Baraona entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al ZetaZooms, un peu providencial d'en César Juarrero va situar el 4-1 al panell digital.
  • 117 Minuto 85 (Gol evento especial cansancio): Un Ignacio García Carrasco visiblement cansat va regalar una pilota magnífica al jugador del ZetaZooms Salvatore Felici que, sol davant el porter, va deixar el marcador 4 a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Diego Bachs va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 252 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Salvatore Felici ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Steven Chênais de ZetaZooms amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Salvatore Felici de ZetaZooms va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.