Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.E. Clot (1416525) - Nosotros mismos (1430466) » 289868772: T31/J7/X

Liga 289868772 Información oficial sobre el partido 289868772 en Hattrick

25.09.2010 14:20:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 7 / X.3054 (171381)

ToMaLaKSiToS Alineación oficial del equipo 'ToMaLaKSiToS' en el partido 4 - 5 Roupar Alineación oficial del equipo 'Roupar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
ToMaLaKSiToS Alineación oficial del equipo 'ToMaLaKSiToS' en el partido 3 - 2 Roupar Alineación oficial del equipo 'Roupar' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
61,4 % 14,0 % 24,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ToMaLaKSiToS

Goles Goles

  • 123 Minuto 10 (Gol por la derecha): Corria el minut 10 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Chus García, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 102 Minuto 43 (Gol por la izquierda): ToMaLaKSiToS va reduir el marcador al minut 43 a 2 - 4 quan Diego Mira Blasco va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 102 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Als 68 minuts, una gran jugada per l'esquerra de ToMaLaKSiToS va acabar amb la pilota als peus de Daniel Sallà que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 3 - 5.
  • 102 Minuto 71 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de ToMaLaKSiToS van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Diego Mira Blasco en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 4 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): ToMaLaKSiToS va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Custodio Prado va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Custodio Prado de ToMaLaKSiToS es va emportar una amonestació al minut 40 per provocar un rival.

Roupar

Goles Goles

  • 119 Minuto 24 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Custodio Marentes va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 1 al minut 24.
  • 140 Minuto 33 (Gol de contra de falta): Roupar va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Salva Ferreró la va transformar en el 1 - 2.
  • 138 Minuto 38 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Francisco Guzmán Baños va anar directament als peus de Santi Betancor que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 3.
  • 181 Minuto 41 (Gol por el centro): Santi Betancor va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 41, i va fer pujar el 1 - 4 per a Roupar.
  • 184 Minuto 43 (Gol de penalti): Al minut 43 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Salva Ferreró va enviar el seu xut al fons de la porteria: 2 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 50 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Sergio Villaba després de 50 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Hèctor Boixadós va poder desviar-lo a córner.
  • 286 Minuto 67 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En José Pizarro va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Francisco Guzmán Baños. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 43, Guillem Buïgues de Roupar va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 39 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Santi Betancor ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.