Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cordoba3.0 (307551) - Kalaveraaa K.F. (1592133) » 289899251: T31/J11/X

Liga 289899251 Información oficial sobre el partido 289899251 en Hattrick

23.10.2010 14:25:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 11 / X.3598 (182165)

XarzTeaM Alineación oficial del equipo 'XarzTeaM' en el partido 4 - 1 Cestteterios Alineación oficial del equipo 'Cestteterios' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
XarzTeaM Alineación oficial del equipo 'XarzTeaM' en el partido 4 - 0 Cestteterios Alineación oficial del equipo 'Cestteterios' en el partido
Tiene un resultado normal 3.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

XarzTeaM

Goles Goles

  • 185 Minuto 9 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 9 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de XarzTeaM. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Palle Ulbæk xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 122 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Els seguidors del XarzTeaM contenien la respiració mentre en Luigi Paolo Vasile s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 131 Minuto 34 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de XarzTeaM va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Jonathan Matetich progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 132 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Al minut 37, XarzTeaM va aconseguir el 4 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Neal Stone, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 6 per blocar una centrada d'en Jonathan Matetich va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de XarzTeaM.
  • 289 Minuto 51 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Glen Fernee per la seva rapidesa. Al minut 51 va intentar marxar per velocitat d'en Pedro Rodríguez, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Bálint Bottó va estar a punt de sentenciar el partit al minut 72, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Twan Kallenberg.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 31 (Lesión): El jugador de XarzTeaM Carles Torralva va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Bálint Bottó va entrar en el seu lloc.

Cestteterios

Goles Goles

  • 137 Minuto 25 (Gol evento especial extremo + rematador): Imanol Murillo va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 25 de joc. Theodor Krop es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Cestteterios va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Francisco Manuel Brenes, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Imanol Murillo de Cestteterios la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Luis Izaza de Cestteterios es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 81 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Luis Izaza de Cestteterios per doble groga al minut 81.

Lesiones Lesiones

  • 093 Minuto 22 (Lesión (no subst.)): Cestteterios no podia fer cap canvi en Toño Labraña Martinez va deixar el terreny de joc al minut 22 lesionat. L'equip va haver de jugar amb un home menys.
  • 096 Minuto 39 (Lesión (no subst.)): Theodor Krop de Cestteterios va quedar estès al terra i va haver de deixar el terreny de joc, però no va entrar ningú al seu lloc!