Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Comedia y colega (774039) - LAS-BUKANERAS F.C (801954) » 305088342: T32/J6/V

Liga 305088342 Información oficial sobre el partido 305088342 en Hattrick

08.01.2011 14:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 6 / V.29 (5542)

Jinetes Desterrados F.C. Alineación oficial del equipo 'Jinetes Desterrados F.C.' en el partido 2 - 2 RCD Mohave Alineación oficial del equipo 'RCD Mohave' en el partido
0 - 1 Erkki Pukkinen (24')
Óscar López Guillén (30') 1 - 1
1 - 2 Llibert Vilamajor (71')
Mildutis Mintautas (76') 2 - 2
Jinetes Desterrados F.C. Alineación oficial del equipo 'Jinetes Desterrados F.C.' en el partido 2 - 2 RCD Mohave Alineación oficial del equipo 'RCD Mohave' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Jinetes Desterrados F.C. Alineación oficial del equipo 'Jinetes Desterrados F.C.' en el partido 2 - 0 RCD Mohave Alineación oficial del equipo 'RCD Mohave' en el partido
Tiene un resultado normal 1.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jinetes Desterrados F.C.

Goles Goles

  • 111 Minuto 30 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Óscar López Guillén va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Desterrados empatava el partit, 1 a 1, al minut 30.
  • 111 Minuto 76 (Gol por el centro): Mildutis Mintautas s'emportà una gran ovació del públic local al minut 76, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Després de 27 minuts, Noel Cabedo va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Al minut 32, Abel Beitia arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Eduardo Gelabert va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

RCD Mohave

Goles Goles

  • 140 Minuto 24 (Gol de contra de falta): El porter de Mohave va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Erkki Pukkinen va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!
  • 119 Minuto 71 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Erkki Pukkinen sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Llibert Vilamajor que, efectivament, va fer pujar el 1 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 37 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Mohave sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Llibert Vilamajor, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 37 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 241 Minuto 50 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Mohave va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Pere De García, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 282 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Pere De García va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 73, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 22 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Rafael Zeballos va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.