Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Contesies Redes (990875) - U.D. Sahara (1370322) » 305106604: T32/J7/VI

Liga 305106604 Información oficial sobre el partido 305106604 en Hattrick

15.01.2011 14:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 7 / VI.99 (14417)

Julks Alineación oficial del equipo 'Julks' en el partido 1 - 1 Sifre F.C. Alineación oficial del equipo 'Sifre F.C.' en el partido
Aksel Saksager (34') 1 - 0
1 - 1 Br?nas Pladis (59')
Julks Alineación oficial del equipo 'Julks' en el partido 1 - 1 Sifre F.C. Alineación oficial del equipo 'Sifre F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Julks Alineación oficial del equipo 'Julks' en el partido 2 - 0 Sifre F.C. Alineación oficial del equipo 'Sifre F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Julks

Goles Goles

  • 122 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Julks, atacant per l'esquerra al minut 34, va aprofitar el magnífic llançament de Aksel Saksager per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 31 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Gonzalo Haro Esteban va poder marcar per a Julks en un servei de cantonada picat per en Aksel Saksager quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): En Toni Alberola, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 223 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Aksel Saksager va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 16 (Tarjeta roja directa): Al minut 16, Ephraim Kornmann de Julks va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Marsas Ratininkas de Julks va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Aksel Saksager.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 73 (Tirita (médico)): Semblava que Marsas Ratininkas s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 5 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Vittorio Pagliaro, en lloc de córrer, relliscava.

Sifre F.C.

Goles Goles

  • 186 Minuto 59 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 1 - 1 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del Sifre. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Brūnas Pladis va rematar tot sol dins de l'àrea petita.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Sifre que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Blaž Pondeljak, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 72 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Franck Gendry s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 17 (Lesión): El jugador de Sifre Ivo Hermand va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Aílton Duque va entrar en el seu lloc.