Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Betwins (1335544) - Echeyde C.F. (440192) » 305242434: T32/J14/VIII

Liga 305242434 Información oficial sobre el partido 305242434 en Hattrick

05.03.2011 15:10:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 14 / VIII.476 (54277)

Lucentum Alicante Alineación oficial del equipo 'Lucentum Alicante' en el partido 2 - 3 Adam West llm.S.A.D Alineación oficial del equipo 'Adam West llm.S.A.D' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Lucentum Alicante Alineación oficial del equipo 'Lucentum Alicante' en el partido 2 - 0 Adam West llm.S.A.D Alineación oficial del equipo 'Adam West llm.S.A.D' en el partido
Tiene un resultado normal 1.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lucentum Alicante

Goles Goles

  • 123 Minuto 26 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 26 gràcies a la jugada de Prokop Štikar, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 104 Minuto 73 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular un penal polèmic a favor de Lucentum al minut 73. Mentre el públic escridassava l'àrbitre -"Gallimarsot, curt de gambals!"-, Adam Hanssen va anotar-lo sense problemes, canviant el marcador a 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 43 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Lucentum a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Prokop Štikar va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 200 Minuto 61 (Ocasión de falta): Lucentum va disposar d'una falta prop de l'àrea al minut 61, però el xut va anar a parar al pal.
  • 201 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Martti Mäkynen va disposar d'una bona oportunitat al minut 72, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Fernando Figueira es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 20 (Lesión grave): Després de 20 minuts, Lucentum va veure com el seu jugador Silvio Baquerín havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Joseba Cascante entraria per ocupar el seu lloc.
  • 092 Minuto 86 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Prokop Štikar, jugador de Lucentum, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 86. Jesús Campaspero, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 74 (Evento clima: sol, OK técnico): En Joseba Cascante va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.

Adam West llm.S.A.D

Goles Goles

  • 185 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 34 minuts, el tirador de faltes del llm.S.A.D va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Flavio Bellucci, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 119 Minuto 42 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Martín Sabato va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 2 al minut 42.
  • 182 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Al minut 57, els visitants es van col·locar 1 - 3 per sobre quan Mihály Nemes va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Es duien 8 minuts de partit jugats quan Ardeshir Ezzati va estar a punt de posar per davant a llm.S.A.D amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Johann-Christian Sandbiller va impedir un gol cantat.