Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

poolhouse (1430900) - mataguiris (779901) » 305483613: T32/J11/X

Liga 305483613 Información oficial sobre el partido 305483613 en Hattrick

12.02.2011 14:10:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 11 / X.687 (96770)

S.D.OrDeNeS Alineación oficial del equipo 'S.D.OrDeNeS' en el partido 6 - 2 Matheu_Barrakuda Alineación oficial del equipo 'Matheu_Barrakuda' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
S.D.OrDeNeS Alineación oficial del equipo 'S.D.OrDeNeS' en el partido 6 - 0 Matheu_Barrakuda Alineación oficial del equipo 'Matheu_Barrakuda' en el partido
Tiene un resultado normal 6.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

S.D.OrDeNeS

Goles Goles

  • 142 Minuto 5 (Gol de contra por la izquierda): En Ángel Amatriain va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 131 Minuto 26 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de S.D.OrDeNeS pel centre va donar un gran resultat: el gol de Marcial Portabella va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 28 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Zaïd El-Andalossi es va introduir dins la defensa central al minut 28, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 134 Minuto 32 (Gol de penalti): Als 32 minuts de joc, els nois de S.D.OrDeNeS van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Laskain Goikoa augmentant l'avantatge per als locals: 4 - 2.
  • 132 Minuto 77 (Gol por la izquierda): S.D.OrDeNeS va augmentar la diferència quan Manuel Castellrós no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 2.
  • 133 Minuto 80 (Gol por la derecha): Laskain Goikoa va incrementar l'avantatge de S.D.OrDeNeS amb el 6 - 2 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Alejandro Fuenleal una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 34, però una magnífica aturada de Charles Oosterlynck va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): En Tomeu Adell, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 71 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Tomeu Adell no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

Matheu_Barrakuda

Goles Goles

  • 153 Minuto 27 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Matheu_Barrakuda seguien lluitant fins al final. Al minut 27, fruit d'aquests esforços, Pablo Elosidieta va marcar el 2 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 154 Minuto 31 (Gol de penalti): Els visitants van reduir diferències des del punt de penal. L'encarregat de posar al marcador el 3 - 2 va ser 凌 (Ling) 士谦 (Shiqian). L'entrenador dels locals va sortir de la banqueta i va preguntar amb to prepotent a un periodista "d'on és l'àrbitre?".

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Bernardo Camprodón que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 252 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Al minut 82 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Carlo Costanzo la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Matheu_Barrakuda havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 50 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Palomo Caín probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.