Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ROAL MARDID (1431052) - FC Medianias (312244) » 316023790: T32/R9

Copa 316023790 Información oficial sobre el partido 316023790 en Hattrick

26.01.2011 12:00:00
Copa: Temporada 32 / Ronda 9

dotados para meter Alineación oficial del equipo 'dotados para meter' en el partido 4 - 3 Bikers Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'Bikers Fútbol Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
dotados para meter Alineación oficial del equipo 'dotados para meter' en el partido 1 - 5 Bikers Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'Bikers Fútbol Club' en el partido
Tiene bastante suerte 1.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,6 % 0,2 % 95,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

dotados para meter

Goles Goles

  • 120 Minuto 10 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Roger Löwe al minut 10, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al dotados i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 138 Minuto 30 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Matan Eylon la va rematar Folkert Jan Eizema amb una magnífica volea que va fer pujar per a dotados el 2 - 1.
  • 131 Minuto 34 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de dotados pel centre va donar un gran resultat: el gol de Éverson Sabiá va posar el 3 - 1 al marcador.
  • 116 Minuto 40 (Gol evento especial rápido + pase): Daniel Sangrà va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Folkert Jan Eizema, que no va fallar i va marcar el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 61 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Daniel Sangrà va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Satur Castellbell, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 230 Minuto 84 (Ocasión de falta): Roger Löwe va sorprendre Radosław Obiegło amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Folkert Jan Eizema de dotados la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 36 (Lesión leve): Després de 36 minuts jugats, Matan Eylon es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Daniel Sangrà.

Bikers Fútbol Club

Goles Goles

  • 162 Minuto 29 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 29, quan Alfredo Buenfil va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 142 Minuto 85 (Gol de contra por la izquierda): Thankred Jackson va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 4 - 2 per a Bikersfc.
  • 151 Minuto 86 (Gol por el centro): Al minut 86 els aficionats de Bikersfc van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Baraquiel Hernando va anotar el 4 - 3 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Paulus Meulders va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 253 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Luigi Barbato quasi redueix la diferència al marcador al minut 72, però una gran estirada d'en Stanisław Zahart va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 28 (Tirita (médico)): Mick Radley va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Bikersfc estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.