Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

fumigata team (993320) - ISS (990152) » 320845400: T33/J5/VII

Liga 320845400 Información oficial sobre el partido 320845400 en Hattrick

23.04.2011 15:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 5 / VII.695 (38731)

fumigata team Alineación oficial del equipo 'fumigata team' en el partido 1 - 2 Arquitectos sin fronteras Alineación oficial del equipo 'Arquitectos sin fronteras' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
fumigata team Alineación oficial del equipo 'fumigata team' en el partido 0 - 3 Arquitectos sin fronteras Alineación oficial del equipo 'Arquitectos sin fronteras' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

fumigata team

Goles Goles

  • 186 Minuto 19 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de fumigata amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Álvaro Vich, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 1 - 0 amb un gran "Goooool!" al costat.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 67 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Roelant Bles. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.

Arquitectos sin fronteras

Goles Goles

  • 161 Minuto 34 (Gol por el centro): Als 34 minuts de partit, Daniel Lapetra Churruca de Arquitectos va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 170 Minuto 72 (Gol de falta): Al minut 72 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Rafael Vásquez va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Es duien 13 minuts de partit jugats quan Francesco Panzieri va estar a punt de posar per davant a Arquitectos amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Ezker Salazar va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Al minut 18 de partit, Samuel Ram de Montoro quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 261 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Arquitectos va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Daniel Lapetra Churruca es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 273 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Guillem Gener va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Ezker Salazar, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 281 Minuto 85 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Aridane Román Tárraga. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 32, Leon Sylwestrzak de Arquitectos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 41 (Tirita): Passats 41 minuts de joc, en Valentín Villar de Arquitectos va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.