Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Aparicio44 (1437047) - C. E. Almogàvers (438348) » 320857549: T33/J4/VII

Liga 320857549 Información oficial sobre el partido 320857549 en Hattrick

16.04.2011 15:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 4 / VII.912 (38948)

FC Taravaus Alineación oficial del equipo 'FC Taravaus' en el partido 1 - 1 Vampire Slayer Alineación oficial del equipo 'Vampire Slayer' en el partido
0 - 1 Heikki Meritalo (69')
Wolff Hörlin (79') 1 - 1
FC Taravaus Alineación oficial del equipo 'FC Taravaus' en el partido 1 - 1 Vampire Slayer Alineación oficial del equipo 'Vampire Slayer' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
FC Taravaus Alineación oficial del equipo 'FC Taravaus' en el partido 4 - 1 Vampire Slayer Alineación oficial del equipo 'Vampire Slayer' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,8 % 0,3 % 6,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Taravaus

Goles Goles

  • 185 Minuto 79 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Vampire. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Wolff Hörlin la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Taravaus es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 79.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): En Fernando Coalla va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Taravaus se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 240 Minuto 37 (Ocasión de contra de falta): Taravaus va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Dragan Ševarika va anar a parar a les mans del porter.

Vampire Slayer

Goles Goles

  • 170 Minuto 69 (Gol de falta): Al minut 69, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Heikki Meritalo posar per davant al seu equip amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Vampire va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 27, quan Heikki Meritalo va quedar-se sol davant el porter Sako Speel, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Vampire va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Sako Speel va desviar el xut final de Xabat Etxebarria després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 34 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Samuel Estellés ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Vampire que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Eduardo Fitero, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 281 Minuto 77 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Genís Fillat després de 77 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Sako Speel va poder desviar-lo a córner.