Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Marian@s (802201) - FC VerdiBlanco (1365648) » 321203117: T33/J1/X

Liga 321203117 Información oficial sobre el partido 321203117 en Hattrick

26.03.2011 14:15:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 1 / X.1963 (167218)

Repsol C.F. Alineación oficial del equipo 'Repsol C.F.' en el partido 3 - 1 EL VIRGEN DE LA PEÑA Alineación oficial del equipo 'EL VIRGEN DE LA PEÑA' en el partido
Santiago Fraj (5') 1 - 0
Manuel Mont (26') 2 - 0
2 - 1 Vicente Estella (82')
Jeremy Knab (84') 3 - 1
Repsol C.F. Alineación oficial del equipo 'Repsol C.F.' en el partido 3 - 1 EL VIRGEN DE LA PEÑA Alineación oficial del equipo 'EL VIRGEN DE LA PEÑA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Repsol C.F. Alineación oficial del equipo 'Repsol C.F.' en el partido 3 - 0 EL VIRGEN DE LA PEÑA Alineación oficial del equipo 'EL VIRGEN DE LA PEÑA' en el partido
Tiene un resultado normal 2.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Repsol C.F.

Goles Goles

  • 122 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Santiago Fraj de Repsol aconseguir un gol al minut 5 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 132 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Al minut 26, Repsol va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Manuel Mont, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 108 Minuto 84 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Luis Quintana encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Jeremy Knab només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Al minut 11 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Jeremy Knab de Repsol va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 243 Minuto 77 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Repsol van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Eduardo Utrillas va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 233 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): El Repsol ho intentava per la dreta per mitjà de Eduardo Utrillas, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Luis Quintana.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 3 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Gabriel Domínguez va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.
  • 305 Minuto 15 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Miguel Budia.

EL VIRGEN DE LA PEÑA

Goles Goles

  • 154 Minuto 82 (Gol de penalti): VIRGEN va reduir les diferències al marcador en anotar el 2 - 1 mitjançant un llançament de penal col·locat al pal dret per part de Vicente Estella.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Quique Labraña Martinez sol davant la porteria al minut 6, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 285 Minuto 18 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Quique Labraña Martinez, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 253 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Jonàs Torrents quasi redueix la diferència al marcador al minut 57, però una gran estirada d'en Luis Zarandona va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.