Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FCNastic (1436118) - dasox (1461422) » 321220131: T33/J13/X

Liga 321220131 Información oficial sobre el partido 321220131 en Hattrick

18.06.2011 14:20:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 13 / X.2266 (170593)

maruecos Alineación oficial del equipo 'maruecos' en el partido 3 - 2 CD San Federico Alineación oficial del equipo 'CD San Federico' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
maruecos Alineación oficial del equipo 'maruecos' en el partido 3 - 2 CD San Federico Alineación oficial del equipo 'CD San Federico' en el partido
Tiene un resultado normal 3.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
75,0 % 5,1 % 19,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

maruecos

Goles Goles

  • 103 Minuto 42 (Gol por la derecha): Els seguidors del maruecos van tornar a saltar d'alegria al minut 42. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Horacio Capuchines que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 2.
  • 111 Minuto 60 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Horacio Capuchines va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. maruecos empatava el partit, 2 a 2, al minut 60.
  • 123 Minuto 79 (Gol por la derecha): Passats 79 minuts, Horacio Capuchines, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 3 - 2. maruecos es posava per davant!

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 69 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Pau Bonay va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.

CD San Federico

Goles Goles

  • 118 Minuto 23 (Gol evento especial córner peinado): En Sergio Cabelo entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Federico, un peu providencial d'en Genís Puighermanal va situar el 0-1 al panell digital.
  • 138 Minuto 26 (Gol evento especial extremo + rematador): En Genís Puighermanal va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Rodrigo Aliaga la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Federico va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Rodrigo Aliaga, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 271 Minuto 65 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Rafael Rivas ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Timoteu Puigsesllosas de Federico, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 75, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Carles Climent de Federico es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 44 (Evento clima: sol, OK técnico): Rafael Rivas semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.
  • 304 Minuto 57 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, Crespo da Valboa va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.