Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

turbopacket (434773) - Sportpool (438475) » 321225527: T33/J4/X

Liga 321225527 Información oficial sobre el partido 321225527 en Hattrick

16.04.2011 14:20:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 4 / X.2363 (170690)

F.C GUERRERO Alineación oficial del equipo 'F.C GUERRERO' en el partido 6 - 1 Tigres de la Universidad Autónoma de Nuevo León Alineación oficial del equipo 'Tigres de la Universidad Autónoma de Nuevo León' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
F.C GUERRERO Alineación oficial del equipo 'F.C GUERRERO' en el partido 9 - 0 Tigres de la Universidad Autónoma de Nuevo León Alineación oficial del equipo 'Tigres de la Universidad Autónoma de Nuevo León' en el partido
Tiene bastante mala suerte 9.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C GUERRERO

Goles Goles

  • 113 Minuto 11 (Gol por la derecha): Després de 11 minuts de partit, Marino Šimović igualava per GUERRERO en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 122 Minuto 25 (Gol por la izquierda): GUERRERO, atacant per l'esquerra al minut 25, va aprofitar el magnífic llançament de Eliécer Almeida per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 132 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Al minut 33, GUERRERO va aconseguir el 3 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Vicent Utesà, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 38 (Gol por la izquierda): GUERRERO va augmentar la diferència quan Elkano Bernandorena no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 1.
  • 133 Minuto 73 (Gol por la derecha): Levent Tulun va incrementar l'avantatge de GUERRERO amb el 5 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 78 (Gol por la derecha): GUERRERO va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Carlo Pasotti va poder fer el 6 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 2 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Universidad. La jugada d'estratègia del GUERRERO per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Levent Tulun va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 232 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Eder Pastor Martínez al minut 67 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Levent Tulun va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 81 quan Vicent Utesà de GUERRERO gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 50 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Levent Tulun. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.

Tigres de la Universidad Autónoma de Nuevo León

Goles Goles

  • 186 Minuto 3 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 0 - 1 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del Universidad. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Óscar Gaztelu va rematar tot sol dins de l'àrea petita.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Zenaido Soria Carnicero de Universidad va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 68, Miguel Vibero de Universidad va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 20 (Tirita): Passats 20 minuts de joc, en Enrique Nervo de Universidad va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 090 Minuto 79 (Tirita): Era el minut 79 quan després d'una dura entrada, el jugador Juan Antonio Agulló Rueda de Universidad s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 80 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Juan Antonio Agulló Rueda se sentia fresc com una rosa.