Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC KOLS (799034) - Real Bobesponja (1455577) » 330164811: T33/R2

Copa 330164811 Información oficial sobre el partido 330164811 en Hattrick

30.03.2011 12:00:00
Copa: Temporada 33 / Ronda 2

FC KOLS Alineación oficial del equipo 'FC KOLS' en el partido 2 - 7 Gorgias Alineación oficial del equipo 'Gorgias' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
FC KOLS Alineación oficial del equipo 'FC KOLS' en el partido 2 - 5 Gorgias Alineación oficial del equipo 'Gorgias' en el partido
Tiene un resultado normal 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,9 % 0,4 % 91,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC KOLS

Goles Goles

  • 111 Minuto 15 (Gol por el centro): Antohe Lãcãtus s'emportà una gran ovació del públic local al minut 15, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 104 Minuto 75 (Gol de penalti): KOLS aconseguia el 2 - 3 mitjançant un penal llançat esplèndidament per Efe Kahveci al cantó inferior dret de la porteria rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 31 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Ogeday Babayiğit després que el jugador de KOLS li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Antohe Lãcãtus de KOLS va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Gorgias

Goles Goles

  • 173 Minuto 10 (Gol por la derecha): Al minut 10 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Edi Martinescu que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 135 Minuto 50 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Edesio Agualada de Gorgias va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 1 - 2.
  • 181 Minuto 71 (Gol por el centro): Al minut 71, David Manguyague va augmentar l'avantatge de Gorgias a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Ramón Zúñiga Sotomayor va aprofitar un error defensiu al minut 76, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 2 - 4 al marcador per a Gorgias.
  • 182 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Eufemio Uz, que va ser qui va marcar 2 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 180 Minuto 84 (Gol de falta): Al minut 84, una falta xutada per Ramón Zúñiga Sotomayor va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 2 - 6 per a Gorgias. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.
  • 182 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Al minut 86, els visitants es van col·locar 2 - 7 per sobre quan David Manguyague va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Gorgias que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Ignasi Aliberas, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Gorgias va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Giovanbattista Marino va desviar el xut final de Samuel Pinar després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Lesiones Lesiones

  • 096 Minuto 68 (Lesión (no subst.)): Edesio Agualada de Gorgias va quedar estès al terra i va haver de deixar el terreny de joc, però no va entrar ningú al seu lloc!

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 10 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Samuel Pinar no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.
  • 302 Minuto 69 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Eufemio Uz no era cap impediment.