Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los 7 maykel (1366188) - Etiopía FC (1461988) » 333700113: T34/R1

Copa 333700113 Información oficial sobre el partido 333700113 en Hattrick

13.07.2011 12:45:00
Copa: Temporada 34 / Ronda 1

CLUB DEPORTIVO BADAJOZ sad Alineación oficial del equipo 'CLUB DEPORTIVO BADAJOZ sad' en el partido 0 - 2 Etiopía FC Alineación oficial del equipo 'Etiopía FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
CLUB DEPORTIVO BADAJOZ sad Alineación oficial del equipo 'CLUB DEPORTIVO BADAJOZ sad' en el partido 1 - 8 Etiopía FC Alineación oficial del equipo 'Etiopía FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Está más tieso que su rival
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,7 % 0,1 % 98,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CLUB DEPORTIVO BADAJOZ sad

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Hasan Özbeken hauria d'haver estat gol al minut 54 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 65 (Lesión leve): En Michalis Kanelos de DEPORTIVO va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Ricardo Besonias va prendre el seu rol al minut 65.

Etiopía FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Passats 35 minuts de partit, Etiopía es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Elvis Forestan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 182 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Al minut 60, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Pablo César Coaña va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): En Muriel Castroman va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 285 Minuto 29 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del DEPORTIVO. La jugada d'estratègia del Etiopía per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Muriel Castroman va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 241 Minuto 55 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Etiopía va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Pablo César Coaña, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.