Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Balthier-7 (994342) - O Carneiros FC (1586655) » 333712565: T34/R1

Copa 333712565 Información oficial sobre el partido 333712565 en Hattrick

13.07.2011 12:00:00
Copa: Temporada 34 / Ronda 1

los fresons rebeldes Alineación oficial del equipo 'los fresons rebeldes' en el partido 1 - 2 jomimeros Alineación oficial del equipo 'jomimeros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
los fresons rebeldes Alineación oficial del equipo 'los fresons rebeldes' en el partido 1 - 1 jomimeros Alineación oficial del equipo 'jomimeros' en el partido
Tiene un resultado normal 0.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,7 % 24,5 % 48,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los fresons rebeldes

Goles Goles

  • 141 Minuto 62 (Gol de contra por el centro): Macario Irala va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, rebeldes, al minut 62. El marcador va canviar a 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 24 (Ocasión de contra de falta): rebeldes van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 24 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Macario Irala no va ser gens encertat.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Sergio Cabarcos! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): rebeldes va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 31 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Macario Irala ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): rebeldes va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Xavier Siquier en un 1 contra 1 amb el porter Jan Wieczerzak, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Al minut 74, Macario Irala gairebé va marcar per a rebeldes des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 221 Minuto 79 (Ocasión por el centro): En Levent Koza va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de rebeldes se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 212 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): En Vesa Savilampi va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 85, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 72 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, David Duprat va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.

jomimeros

Goles Goles

  • 163 Minuto 77 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 77 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Jiang Hai Yang marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 174 Minuto 82 (Gol de penalti): En Hayato Hanabusa va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 1 - 2 al minut 82. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 54 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Ahmed Qadi, que no va rendir al seu nivell habitual.
  • 303 Minuto 84 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Hayato Hanabusa, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.