Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Emisarios de la Muerte. (1599525) - Tiriti C.F. (1457910) » 336445513: T34/J1/VI

Liga 336445513 Información oficial sobre el partido 336445513 en Hattrick

16.07.2011 14:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 1 / VI.960 (15278)

Fidai Alineación oficial del equipo 'Fidai' en el partido 2 - 1 Tiriti C.F. Alineación oficial del equipo 'Tiriti C.F.' en el partido
Dolbert Houthoff (5') 1 - 0
Stephan Staudinger (19') 2 - 0
2 - 1 Rubén Vela (41')
Fidai Alineación oficial del equipo 'Fidai' en el partido 2 - 1 Tiriti C.F. Alineación oficial del equipo 'Tiriti C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Fidai Alineación oficial del equipo 'Fidai' en el partido 0 - 1 Tiriti C.F. Alineación oficial del equipo 'Tiriti C.F.' en el partido
Tiene suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fidai

Goles Goles

  • 141 Minuto 5 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Fidai van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 0 mitjançant en Dolbert Houthoff.
  • 118 Minuto 19 (Gol evento especial córner peinado): Imanol Prado va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Fidai, Stephan Staudinger, que va marcar, sense saber com, el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 38 (Ocasión de contra por la derecha): Fabrizio Testi va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Fidai que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 243 Minuto 77 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Fidai van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Imanol Prado va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Fidai va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Jacobus Klijs va sortir per sobre el travesser.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 73 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Steffen Sennelager.

Tiriti C.F.

Goles Goles

  • 106 Minuto 41 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 41 i semblava que Tiriti desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Rubén Vela va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 2 gols per als locals i 1 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Tiriti va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Brian Escalera va desviar el xut final de Jerzy Czajkowski després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 251 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Al minut 32, Makarios Christoglou va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 251 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Rubén Vela va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Brian Escalera.
  • 261 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Tiriti va tenir l'empat a l'abast de la mà quan 许 (Xu) 景康 (Jingkang) es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alberto Garcia de Tiriti la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ramon Pombo de Tiriti es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 79, Carlo Pagliuca de Tiriti va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 71 (Lesión leve): En Javier Vicente Español ocupà el lloc d'en 许 (Xu) 景康 (Jingkang) al 71 minuts, dos minuts després que el jugador de Tiriti quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.