Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Inazuma Spain Eleven (1591290) - Moyatovic Team (1578014) » 345810426: T34/R2

Copa 345810426 Información oficial sobre el partido 345810426 en Hattrick

20.07.2011 12:00:00
Copa: Temporada 34 / Ronda 2

Martina's Baby Alineación oficial del equipo 'Martina's Baby' en el partido 0 - 2 FARI F.C Alineación oficial del equipo 'FARI F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Martina's Baby Alineación oficial del equipo 'Martina's Baby' en el partido 1 - 4 FARI F.C Alineación oficial del equipo 'FARI F.C' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,4 % 0,5 % 90,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Martina's Baby

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Martina va estar a punt de posar-se per davant al minut 29 però Patrick Ryan va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 203 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Martina va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Tariq Bin-Aziz va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Lesiones Lesiones

  • 093 Minuto 39 (Lesión (no subst.)): Quan Patrick Ryan va abandonar el terreny de joc a causa d'una lesió al genoll al minut 39, Martina sense poder fer cap substitució, van acabar jugant amb un home menys.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 18 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Juan Luis Santo Domingo se sentia fresc com una rosa.

FARI F.C

Goles Goles

  • 140 Minuto 30 (Gol de contra de falta): FARI va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Jindřich Čejchan la va transformar en el 0 - 1.
  • 182 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Al minut 36, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Jindřich Čejchan va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 25, quan en Jindřich Čejchan va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 282 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Yvon Curien, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 49 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. FARI va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 74 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Jindřich Čejchan després de 74 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Zenón Caaveiro va poder desviar-lo a córner.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 28 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 28 va fer que Alexandru Grecea de FARI hagués d'abandonar el terreny de joc. Bohdan Talacko va entrar al terreny de joc per suplir-lo.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 70 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Bohdan Talacko. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.