Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

nome ganas (314476) - Trantran (486134) » 351892242: T35/J14/VI

Liga 351892242 Información oficial sobre el partido 351892242 en Hattrick

04.02.2012 14:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 14 / VI.73 (14391)

xenons Alineación oficial del equipo 'xenons' en el partido 2 - 1 Trantran Alineación oficial del equipo 'Trantran' en el partido
0 - 1 Roberto Buffard (54')
Tom Balsby (75') 1 - 1
Julien Lagardère (86') 2 - 1
xenons Alineación oficial del equipo 'xenons' en el partido 2 - 1 Trantran Alineación oficial del equipo 'Trantran' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
xenons Alineación oficial del equipo 'xenons' en el partido 6 - 1 Trantran Alineación oficial del equipo 'Trantran' en el partido
Es un cenizo 5.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

xenons

Goles Goles

  • 112 Minuto 75 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Tom Balsby va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 75.
  • 123 Minuto 86 (Gol por la derecha): El jugador Julien Lagardère de xenons, després de 86 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Al minut 7 es va veure una gran oportunitat per a xenons per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Samuel Van Mileghem, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Saturio Pérez va estar a punt d'acabar en gol al minut 8, però el porter visitant Gonzalo Redondo va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): En Tom Balsby del xenons ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 212 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Samuel Van Mileghem va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 222 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): xenons va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 80 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Saturio Pérez ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Julien Lagardère de xenons amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 87 (Lesión leve): Després de 87 minuts jugats, Javier Signau es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Santiago Guazola.

Trantran

Goles Goles

  • 172 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Roberto Buffard quedar desmarcat i marcar per a Trantran al minut 54. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Trantran va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 17, quan Mauro Lazaga va quedar-se sol davant el porter Henry Frazier, però aquest va poder aturar el xut.
  • 243 Minuto 66 (Ocasión de contra por la derecha): Antonio Álvarez va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Trantran que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 82, Sergio Battaioli de Trantran va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.